Voorwaarden hondenpension

Voorwaarden

Algemene voorwaarden Hondenhotel Meulencor

De in ons pension/hotel ingebrachte hond(en) verblijft hier geheel voor eigen risico. U vrijwaart ons derhalve van elke aansprakelijkheid.
U gaat akkoord met het oproepen van een dierenarts , indien dit door ons noodzakelijk word geacht en u voldoet de hiervoor gemaakte kosten.

Het halen en brengen van u hond(en) kan uitsluitend op afspraak tijdens de openingstijden.
Om de rust en regelmaat in de kennel te bewaren! Als we niemand verwachten is onze receptie gesloten. Van te voren telefonisch contact opnemen voorkomt teleurstellingen. Bezichtigingen van ons hondenhotel zijn op afspraak tijdens de openingstijden en alleen mogelijk buiten de vakantie periodes.

Openingstijden hondenhotel:
Op afspraak van maandag tot en met zaterdag :
s’morgens tussen 9.30 uur en 10.30 uur
s’avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Op zon- en feestdagen: gesloten voor halen en brengen.

De inentingen:
Moeten minimaal 14 dagen voor het inchecken gegeven worden en mogen maximaal 1 jaar oud zijn bij het ophalen van u hond(en).  De verplicht gestelde inentingen zijn: De jaarlijkse cocktail enting en een aparte enting tegen kennelhoest.
Dit moet blijken uit het door u meegenomen paspoortje of vaccinatieboekje.

Boekje:
Indien u het inentingsboekje niet bij heeft of als de inentingen niet in orde blijken te zijn, nemen wij de hond(en) onder geen enkele voorwaarden op in ons hotel.
Wij zijn verplicht deze bij ons te hebben zo lang de hond bij ons logeert.

Tarieven:
De kosten voor de opvang worden per kalenderdag berekend, dit betekend dat de dag van brengen en de dag van halen word berekend.
Als u uw hond s ochtends tussen 9:30 en 10:30 ophaalt word dag niet gerekend.
Tarieven kleine en middelgrote honden : 13 euro per kalenderdag incl. 21% btw
Tarieven grote honden : 15 euro per kalenderdag incl. 21% btw
De kosten voor de gehele gereserveerde periode worden in zijn geheel voldaan bij ophalen van u hond(en). Ook de dagen die u eerder terug komt dan gereserveerd.

Reserveren: Het is tijdens de vakantie periodes verstandig zo vroeg mogelijk te reserveren om teleur stelling te voorkomen.
Reserveren kan door een mail te sturen: met uw gegevens en de gegevens van de hond en de gewenste periode, dan krijgt u van ons een bevestiging binnen enkele dagen terug. Telefonisch: wij noteren dan de reservering en staat daar mee vast.

Annuleren: In de vakantie periodes geldt: als u uw reservering minder dan een maand voor aanvang van het verblijf annuleert, bent u ons de pensionkosten verschuldigd. Ook als u niet komt opdagen zonder dat u heeft geannuleerd, brengen wij ook de volledige pensionkosten in rekening.

Gezondheid:
Zorg er verder voor dat u hond in goede gezondheid brengt. Behandel u hond vlak voordat u hem brengt tegen vlooien en teken en is het langer dan 3 maanden geleden dat hij / zij ontwormd is herhaal de wormkuur dan enkele dagen voordat u hem brengt. Zorg u er verder voor dat voordat u uw hond goed uitgelaten brengt.

Voer:
Wij voeren droogvoer van het merk Euro Premium (lam-rijst) dit is een krokante brok, en hebben eventueel ook een geperste brok van het merk Cavom. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige brokken. Heeft u liever dat uw hond zijn eigen merk voer krijgt vanwege allergie of zwakke darmen. Dan dient u dat zelf voldoende mee te geven te samen met een maatbeker.

Medicijnen: Het toedienen van medicijnen is voor ons geen probleem. Zorg dat u voldoende mee geeft. De medicijnen meegeven in de originele verpakking of in een afsluitbaar doosje voorzien van een etiket met de dosering en de naam van de hond.

Met gevoel voor welzijn!

Alle ruimte, aandacht en liefde voor uw hond.