Voorwaarden hondenpension

Voorwaarden

Algemene voorwaarden Hondenhotel Meulencor

De in ons pension/hotel ingebrachte hond(en) verblijft hier geheel voor eigen risico. U vrijwaart ons derhalve van elke aansprakelijkheid.
U gaat akkoord met het oproepen van een dierenarts, indien dit door ons noodzakelijk word geacht en u voldoet de hiervoor gemaakte kosten.

Het halen en brengen van u hond(en) kan uitsluitend op afspraak tijdens de openingstijden.
Om de rust en regelmaat in de kennel te bewaren! Als we niemand verwachten is onze receptie gesloten. Van te voren telefonisch contact opnemen voorkomt teleurstellingen.

Openingstijden hondenhotel:
Van maandag tot en met zaterdag:
s’morgens tussen 9.30 uur en 10.30 uur
s’avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Op zon- en feestdagen: gesloten voor halen en brengen.

De honden kunnen alleen uitsluitend gebracht en gehaald worden tijdens de openingstijden. Als u het niet kan halen dan kan u tijdens de volgende openingstijd uw hond pas brengen of halen. Vanwege onze werkzaamheden en de rust en regelmaat in de kennel.

De inentingen:

De verplicht gestelde inentingen zijn: De jaarlijkse cocktail enting en een (aparte) enting (neusspray) tegen kennelhoest. De inentingen moeten minimaal 14 dagen voor het inchecken gegeven worden en mogen maximaal 1 jaar oud zijn bij het ophalen van u hond(en). Dit moet blijken uit het door u meegenomen paspoortje of vaccinatieboekje.

Boekje:  

Indien u het inentingsboekje niet bij heeft of als de inentingen niet in orde blijken te zijn, nemen wij de hond(en) onder geen enkele voorwaarden op in ons hotel. Wij zijn verplicht deze bij ons te hebben zo lang de hond(en) bij ons verblijft.

Tarieven:

De kosten voor de opvang worden per kalenderdag berekend, dit betekend dat de dag van brengen altijd in rekening wordt gebracht. Als u uw hond s ochtends tussen 9:30 en 10:30 ophaalt word dag niet gerekend, als u de hond savonds ophaalt wordt de dag wel gerekend.
Tarief per hond: 15 euro per kalenderdag incl. 21% btw
De kosten voor de gehele gereserveerde periode worden in zijn geheel voldaan bij ophalen van u hond(en). Ook de dagen die u eerder terug komt of de hond later brengt dan gereserveerd worden berekend.

Reserveren: 

Het is tijdens de vakantie periodes verstandig zo vroeg mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen. We kunnen het verblijf reserveren als u de exacte datums weet.
Reserveren kan door een mail te sturen: Vermeld uw naam adres en telefoonnummer, en van uw hond de naam, ras, geboortedatum, geslacht. Geef de exacte periode aan, op welke dagen u zou willen brengen en ophalen. Dan krijgt u van ons een bevestiging binnen enkele dagen terug. Telefonisch niet via app: Voor een reservering op hele korte termijn is het handiger om even te bellen, wij noteren dan de reservering en staat daar mee de reservering vast. Het kan ooit voorkomen dat we niet opnemen vanwege de werkzaamheden.

Annuleren:

In de vakantie periodes geldt: als u uw reservering minder dan een maand voor aanvang van het verblijf annuleert, bent u ons de pensionkosten verschuldigd. Ook als u niet komt opdagen zonder dat u heeft geannuleerd, brengen wij ook de volledige pensionkosten in rekening.

Voer:

Wij voeren brokken van het merk Pro plan (kip-rijst) dit zijn krokante brokken, dit is een kwalitatief hoogwaardige goed verteerbare brok. U mag dan ook alleen eigen voer mee geven als u hond een speciaal dieet volgt vanwege een allergie of zwakke darmen. Dan dient u dat zelf voldoende mee te geven te samen met een maatbeker in voer ton of in afgewogen zakjes.

Medicijnen:

Het toedienen van medicijnen is voor ons geen probleem. Zorg dat u voldoende mee geeft. Graag de medicijnen meegeven in de originele verpakking of in een afsluitbaar doosje voorzien van een etiket met de dosering en de naam van de hond.

Dekentjes en speeltjes: 

Een eigen fleecedekentje mag maar hoeft niet, we hebben onze eigen dekentjes/vetbedden. We nemen geen kussens/mandjes aan waar vulling in zit. Een speeltje mag, maar we nemen geen knuffels aan. Houd er rekening mee dat het kwijt of kapot kan gaan.

Gezondheid: 

Zorg er verder voor dat u hond in goede gezondheid brengt. Als blijkt dat u hond ziek is bijvoorbeeld  diarree heeft, overgeeft of kennelhoest heeft kunnen wij u hond niet aannemen. Behandel u hond vlak voordat u hem brengt tegen vlooien en teken en is het langer dan 3 maanden geleden dat hij / zij ontwormd is herhaal de wormkuur dan enkele dagen voordat u hem brengt.

Met gevoel voor welzijn!

Alle ruimte, aandacht en liefde voor uw hond.