Over ons

Even Voorstellen

Hondenpension Meulencor en Kennel Van de Cormeulen worden gerund door ons gezin, bestaande uit Natascha van de Corput, John van de Meulengraaf en onze dochter Lieke. Samen zijn wij woonachtig in het buitengebied van het Brabantse Best. Hier hebben wij de tijd en ruimte om met onze grote passie bezig te zijn: honden. Ons land is volledig gericht op de verzorging van honden.

Hondenkennel en hondenpension Best

In hondenkennel en hondenpension Best zijn wij lief en consequent voor elke hond en besteden wij veel aandacht aan zijn of haar gesteldheid. We fokken af en toe een nestje uit verantwoorde en weloverwogen combinaties. Hierbij vinden wij de gezondheid en het karakter van de hond heel belangrijk. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw hond onder te brengen in ons hondenpension Best tijdens vakanties.

Ruime uitlooprennen

Sinds 2012 zijn wij gevestigd aan de Kruisbeemdenweg 16 in Best. Hier beschikken wij over ruime uitlooprennen. De honden verblijven hier in groepsverband en bieden wij de mogelijkheid om zoveel mogelijk buiten te zijn. Honden kunnen eventueel ook apart geplaatst worden.

Wilt u graag een kijkje komen nemen in onze hondenkennel of in hondenpension Best? Maak dan een afspraak!

Met gevoel voor welzijn!

Alle ruimte, aandacht en liefde voor uw hond.

Contact

Kennismaken? Dat kan. Neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer

06 - 29 05 82 32 

Locatie

Kruisbeemdenweg 16
5682 PC Best

Kennel van de Cormeulen & Hondenpension Meulencor

Design & Realisatie door Market Write  |  Privacy Policy  | Algemene Voorwaarden