Onze honden

Verschillende rassen in hondenhotel Best

In hondenhotel Best verwelkomen wij verschillende hondenrassen. Ook fokken wij af en toe een nestje uit verantwoorde en weloverwogen combinaties, waarbij we de gezondheid en het karakter van de hond heel belangrijk vinden. Als wij een nest pups aanbieden is elke pup altijd meerdere malen volgens schema ontwormd, ingeënt, gechipt, gezond verklaard (door een erkend dierenarts), voorzien van een vaccinatieboekje / paspoort, koopovereenkomst en geregistreerd bij een overheidserkende databank voordat u hem of haar mee naar huis neemt. Onze pups worden met de nodige aandacht en zorg groot gebracht en goed gesocialiseerd.  In Best treft u onder meer Beagles, Rhodesian Ridgebacks en Bullmastiffs aan:

Beagles

Beagles zijn vriendelijke, vrolijke, sterke en energieke honden. Ze zijn sociaal en kunnen goed opschieten met andere honden. Beagles hebben een echt jachtinstinct. Ze vinden zoek- en speurspelletjes erg leuk. Met voldoende uitdaging en beweging, zijn Beagles ook ideale gezinshonden.

Rhodesian Ridgebacks

Rhodesian Ridgebacks zijn afkomstig uit zuidelijk Afrika. Dit hondenras is van oorsprong gefokt voor de jacht op groot wild. Kenmerkend voor dit ras is de strook haar op de rug (ridge) die tegen de haarrichting in groeit. De ridgeback is krachtig, snel en sportief gebouwd.

 

Bullmastiffs

Bullmastiffs worden sinds de negentiende eeuw in Groot-Brittannië gefokt, toentertijd als beschermhond van de jachtopziener. De Bullmastiff is een kruising tussen een mastiff en de Engelse buldog. Hij is iets kleiner dan de mastiff en heeft een goed reukvermogen (door inkruising van bloodhounds). Onze Bullmastiffs voldoen aan alle ras- en gezondheidseisen van de Bullmastiff Club Nederland. Wij zijn dan ook lid van deze club!

Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller)

De Nova Scotia Duck Tolling Retriever (of Toller) is een hondenras dat ontstond in het begin van de 19e eeuw in Canada. Dit ras is gefokt als werkhond. De Toller dankt zijn karakter aan het specifieke werk waarvoor hij is gefokt.

 

Wilt u graag een kijkje komen nemen in onze hondenkennel of in hondenhotel Best? Maak dan een afspraak

 

Contact

Kennismaken? Dat kan. Neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer

06 - 29 05 82 32 

Locatie

Kruisbeemdenweg 16
5682 PC Best

Kennel van de Cormeulen & Hondenpension Meulencor

Design & Realisatie door Market Write  |  Privacy Policy  | Algemene Voorwaarden